ZODIAC
REPARATIE

HÉT CENTRUM VOOR ZODIAC REPARATIES

Is jouw Zodiac lek of beschadigd? Ben je op zoek naar een Zodiac reparatie? Bij Nautisch Centrum Heech voeren wij deze Zodiac reparatie voor je uit. Dit doen wij uiterst met de beste materialen en de grootste kunde die je in onze contreien zal kunnen vinden. Jij zoekt een reparateur voor een Zodiac reparatie. Heb jij wel een Zodiac of heb je een ander merk opblaasboot of rib? Zodiac is een rubberboot merk dat al zo lang bestaat dat veel mensen over Zodiac praten wanneer het een rubberboot is, ook wanneer er een ander merk.

zodiac reparatie

ERVARING & MATERIAAL

Het maakt bij ons niet uit welk merk rubberboot gerepareerd moet worden. Wij repareren alle merken rubberboten wanneer wij denken dat het voor de klant (financieel gezien) nog de moeite loont. Uiteraard beslissen wij dit altijd, wanneer je met het verzoek tot Zodiac reparatie komt, samen met jou als klant.

Onze reparatie afdeling werkt het gehele jaar door en is dan ook het gehele jaar bezig met Zodiac reparaties. Juist omdat wij dit het hele jaar door doen, hebben wij grote kennis van zaken. Daarnaast hebben wij een enorme diversiteit aan reparatie middelen op voorraad. Wij kunnen jouw Zodiac reparatie dan bijna altijd uitvoeren. Vaak komen rubberboot eigenaren die hun boot willen laten repareren met de vraag of ze er even op kunnen wachten. Dat kan in bijna geen geval. In een Zodiac reparatie gaat vaak veel meer tijd zitten dan men zich kan voorstellen. Deze tijd hebben wij ook echt nodig om de Zodiac reparatie tot een professioneel resultaat te brengen. De handelingen die wij moeten uitvoeren zijn in het algemeen erg tijd rovend, daarbij moeten wij ten allen tijden meerdere lagen lijm aanbrengen met tussen de lagen enige droogtijd. Dit kost al met al best wat tijd.

WILT U MEER WETEN OF ZOU U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES WILLEN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP:

Menu