BEZOEK ONZE SHOWROOM!

De showroom van onze watersportwinkel in Friesland. Een grote hal van ruim 2000 m2 waarin wij u een selectie van de verschillende modellen en merken rubberboten, ribs en motoren presenteren. Bekijk op uw gemak uw toekomstige rubberboot of rib van alle kanten. Zo krijgt u een goede indruk hoe groot de boot die u op het oog heeft in het echt is. Of kijk gewoon eens rond tussen al onze accessoires en fun watersport artikelen.

Een heerlijke voorbereiding op het watersportseizoen begint bij een bezoek aan onze gezellige en overzichtelijke showroom. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over de aanschaf van uw nieuwe rubberboot? Of heeft u behoefte aan advies betreft reparatie en onderhoud van uw boot? Bent u opzoek naar een motor voor uw boot? Of nieuwsgierig naar de koopjes in ons outlet gedeelte? U bent van harte welkom!

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Bent u een snelle beslisser? Dan kunt u vaak uw aankoop direct mee naar huis nemen als u dat wilt, want de meeste boten zijn direct uit voorraad leverbaar.