Rubberboot reparatie

Rubberboot reparatie

Uw rubberboot in Friesland laten repareren

Nautisch Centrum is uw partner op het gebied van nieuwe boten, gebruikte boten, onderhoud én reparatie. Ons watersportbedrijf is specialist in rubberboot reparatie: wij hebben de meeste materialen en onderdelen op voorraad, wij beschikken over een professionele werkplaats, en wij voeren de reparaties uit volgens de kennis en kunde die onze deskundige werknemers door jarenlange ervaring hebben opgebouwd.

Voorbeelden reparaties

Specialist in rubberboot reparaties

Kortom, we hebben alles in huis voor een professionele bootreparatie. Dit maakt de reparatie van rubberboten keer op keer succesvol! Het is belangrijk dat de rubberboot-reparatie goed wordt uitgevoerd. Daarom besteden wij uiterste zorg aan uw rubberboot bij het uitvoeren van de bootreparatie: tijdens het hele proces hebben wij oog voor precisie zodat wij een kwalitatief hoogwaardig eindproduct kunnen garanderen. De reparaties zijn naderhand niet of nauwelijks zichtbaar.

Bent u bezitter van een Zodiac rubberboot die reparatie benodigt? Dan kunt u speciaal bij ons terecht. Wij zijn een erkend servicestation van Zodiac. Dit houdt in dat wij garantiewerkzaamheden doen voor het merk Zodiac waarvoor wij in training zijn geweest bij Zodiac International. Dit houdt tevens in dat onze medewerkers gecertificeerd zijn en wij de reparaties professioneel uitvoeren.

“Wij hebben onze 12 meter tube naar nautisch centrum gebracht voor reparatie. Dit is het beste adres waar je hiervoor terecht kunt. De service is erg goed en de kwaliteit van het werk is uitstekend. Dit is hét adres voor als je goed advies wil krijgen van mensen die er verstand van hebben, en daarnaast ook met je meedenken naar een goede en passende oplossing.”

Jason CVV IJmuiden

Rubberboot reparaties voor alle merken

Als er wat kapot is aan uw boot, dan vereist het vaak kennis en bekwaamheid om uw boot succesvol te repareren. Daarom verzorgen wij graag de reparatie aan uw boot. Wij voeren reparaties uit op alle merken (onder andere RIBs van BRIG, Zodiac, Grand en Diesel Rubbing) en typen (zoals PVC- en Hypalon/Neopreen) opblaasbare boten. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties aan uw polyester boot. Ons watersportbedrijf repareert boten voor zowel particulieren als bedrijven. Dit houdt in dat we ook in opdracht van de verzekeringsmaatschappij schade taxeren en reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om veelvoorkomende reparaties aan of compleet schadeherstel van uw opblaasboot: ons reparatiebedrijf herstelt uw RIB of rubberboot tegen een aantrekkelijk tarief.

Waar kunt u nu specifiek aan denken bij onze rubberboot reparatie service? Bijvoorbeeld het zetten van een nieuw stuk textiel in de “tube”, het repareren van een klein gaatje, of het vervangen van een lekkend ventiel of uitgescheurd sleepoog. Wij voeren alle bootreparaties vakkundig uit waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken, en materialen en onderdelen gebruiken die afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten. Een bijkomend voordeel van onze rubberboot herstel service is de locatie ervan: na de reparatie van uw rubberboot kunt u meteen weer van uw boot genieten door Friesland te water te verkennen.

We hebben alles in huis voor een professionele bootreparatie en geven 3 jaar garantie op al onze reparaties!

Bekijk ook