RUBBERBOOT
LIJM

SOORTEN EN KWALITEITEN RUBBERBOOT LIJM

Heb je een rubberboot die lek is of schade heeft, dan heb je rubberboot lijm en andere reparatie materialen nodig. Het is verstandig je eerst te laten informeren wat er precies allemaal te verkrijgen is. Om te weten wat je dan nodig hebt is het van belang te weten van wat voor materiaal jouw rubberboot of het te repareren onderdeel gemaakt is.

Als je dat weet kun je op zoek naar de geschikte materialen, waaronder ook de juiste lijm. Er is een behoorlijke verscheidenheid aan kwaliteit en daarnaast heb je ook nog eens het verschil in een eenvoudige lijm, dat meestal in een tube zit en een 2-componenten lijm dat veelal in blik vorm verpakt zit.

RUBBERBOOT LIJM VAN INDUSTRIËLE KWALITEIT

Bij Nautisch Centrum Heech, waar onze reparatieafdeling het gehele jaar door professionele reparaties uitvoert stellen wij de hoogste eisen aan de materialen waar wij mee werken. Wij gebruiken dan ook uiterst de beste materialen om tot goede en duurzame reparaties te komen. De lijm die wij gebruiken is van een industriële kwaliteit. Omdat wij een grootverbruiker zijn, kunnen wij het ook tegen een zeer goedkope prijs aanbieden in vergelijk met anderen, die dan ook nog eens gewone consumenten kwaliteit leveren. Onze 2-componenten rubberboot lijm, zowel hypalon lijm als pvc lijm, worden geleverd in een blik met een inhoud van 330 ml. Deze rubberboot lijm is niet alleen voor een duurzame reparatie, maar tevens zijn beide prettig te verwerken, waardoor het makkelijker werkt en je daardoor tot een beter eind resultaat kunt komen. Voor de kleine reparaties kun je ook heel gemakkelijk met een 1-componenten rubberboot lijm werken. Deze reparaties zijn wanneer je alle handelingen goed doet, zoals het hoort, ook enorm sterk. Wanneer je voor jouw situatie de juiste rubberboot lijm zoek en je twijfelt nog, laat je dan bij ons daarover informeren.

WILT U MEER WETEN OF ZOU U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES WILLEN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP:

Menu