RUBBERBOOT LIJM
LAAT LOS

WAT TE DOEN BIJ HET LOSLATEN VAN RUBBERBOOT LIJM

De rubberboot lijm laat los, daar ben je net achter gekomen, want de naden van jouw rubberboot beginnen van elkaar te gaan. Nu ben je op zoek naar materiaal of advies om iets aan deze constatering te doen. Helaas is het in deze gevallen niet altijd mogelijk om de situatie te redden, maar een poging er nog wat van te maken kan geen kwaad. Bij ons zijn de materialen om de boot weer te herstellen op voorraad. Ook kun je er van op aan dat de materialen die bij Nautisch Centrum verkocht worden van een goede kwaliteit zijn, en tevens tegen de juiste prijzen worden verkocht.

LAAT JE GOED ADVISEREN

Wanneer de rubberboot lijm los laat en je wilt het goed herstellen dan heb je de juiste lijm en het juiste reparatie materiaal nodig. Het materiaal dat je nodig heb hangt af van het materiaal waarvan de boot gemaakt is. Soms kun je zelfs wel verschillende materialen combineren om de boot goed te herstellen. Maar hiervoor heb je wel de juiste kennis nodig. Bij Nautisch Centrum kunnen we je bij het aankopen van materiaal adviseren, zodat je zeker weet dat je geen onnodige materialen koopt (dus geen onnodig geld uitgeeft). Als je dan zover bent om te gaan repareren weet je tevens zeker dat er niets vergeten is, je kunt dan direct aan de slag.

Het loslaten van de rubberboot lijm kan in bepaalde gevallen erger zijn dan je in eerste instantie denkt. Daarom kun je de boot meenemen en deze door de adviseurs van Nautisch Centrum laten beoordelen. Als je dit doet bij aanschaf van reparatiemateriaal dan kan er het meest optimale advies gegeven worden. Samen met jou kunnen we dan kijken wat voor materiaal er gebruikt kan worden bij jouw specifieke boot.

WILT U MEER WETEN OF ZOU U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES WILLEN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP:

Menu