DEALER VAN BOOTACCU’S

Als dealer en leverancier van een grote variatie aan rubberboten en rubberboot accessoires en onderdelen voor de watersport mogen bij Nautisch Centrum Heech natuurlijk accu’s niet ontbreken. Bij onze watersportwinkel in Friesland vindt u een grote voorraad accu’s voor directe en indirecte verkoop van Noord Nederland. Bij ons bevindt zich het depot voor Wilco en voor Varta accu’s voor Noord-Nederland. Wij leveren dus niet alleen aan watersportgebonden bedrijven, maar ook aan particulieren. Of het nu gaat om consoleboten, sloepen, zeilboten of motorboten: wij hebben een bijpassende bootaccu te koop. Bovendien kunnen wij de meeste accu’s direct uit voorraad leveren. Ons assortiment accu’s (batterijen) bestaat uit verschillende maten en modellen van het merk Wilco en VARTA.

DE WILCO EN VARTA ACCU

De Wilco en VARTA accu is uitermate geschikt voor gebruik in een boot. De bootaccu van Wilco en VARTA is prima te gebruiken als startaccu en voeding voor licht of stroomtoevoer voor alle elektronische en navigatieapparatuur aan boord.De bootaccu heeft een aantal bijzondere kenmerken. De accu’s zijn onderhoudsvrij en veilig door het speciale gesloten systeem en de unieke brandbescherming. De accu’s hebben een minimale zelfontlading dankzij de calciumtechnologie. Bovendien hebben zij een sterke behuizing die goed vormgegeven is en voorzien is van een handige handgreep. Tevens beschikken de bootaccu’s over een speciaal mechanisme dat de ladingstoestand aangeeft. Zo kunt u direct zien of de accu in orde is, opgeladen dient te worden of aan vervanging toe is. Denkt u eraan om een accu te kopen? Dan is een Wilco of VARTA batterij een goede keus!

Bent u toe aan een nieuwe accu, maar weet u niet wat u met uw oude accu aan moet? Die kunt u bij ons inleveren. Wij zorgen vervolgens voor een milieuvriendelijke afvoer van uw oude accu.

 

Link
Menu